Ο Ματθαίου έχει θράσος

Ιβιτς: «Πιστεύω σε αυτό τον παίκτη»Για μία ακόμα φορά ο Βλάνταν Ιβιτς έβγαλε αρκετές ειδήσεις στις δηλώσεις που έκανε μετά τη φιλική νίκη επί του Ατρόμητου με τον Σέρβο τεχνικό να αποκαλύπτει πως έχει ήδη ενημερώσει τους παίκτες που δε θα συνεχίσουν στο ρόστερ του Δικεφάλου. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός: «Χρειαζόμασταν αυτά τα δύο φιλικά, είχαμε παίκτες που χρειάζονταν να αγωνιστούν. Έχουμε παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμη ρυθμό. Δουλεύουν σκληρά, σήμερα παίξαμε απέναντι σε έναν καλό κι οργανωμένο αντίπαλο και δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Ντιναμό». 

 Για την παρουσία των Κάνιας-Μπρκιτς: «Είμαι ικανοποιημένος για την παρουσία Κάνιας και Μπρκιτς. Δουλεύουμε γενικά σαν ομάδα στον τρόπο που θέλω να αγωνιζόμαστε». Για την αποχώρηση κάποιων παικτών: «Έχουμε καταλήξει για τους παίκτες που δεν υπολογίζουμε κι έχουν ενημερωθεί». 

 Για τον νεαρό Ματθαίου: «Ο Ματθαίου μπήκε αναγκαστικά σήμερα αλλά γενικά τον πιστεύω . Είχε θράσος και είναι ένας παίκτης με μέλλον, δουλεύει σοβαρά κι όπως κι άλλα νέα παιδιά».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365