Εν ψυχρώ δολοφονία ηγετη οπαδικού κινήματος της Παρτιζάν


Τραγικό θάνατο βρήκε ενας εκ των ηγετικών στελεχών του οπαδικού κινήματος της Παρτιζάν (forbidden-alcatraz), Αλεν Κόστιτς καθώς υπέκυψε sτα τραύματα του που προήλθαν απο ανταλλαγή πυροβολισμών στο προάστιο της Ζελέζνικ λίγα χιλιόμετρα έξω απο το Βελιγράδι.

 Mesto gde je pucano na vođu navijača


Ο Κόστιτς ο οποίος κατα το παρελθόν τραυματίστηκε ξανά σε ενέδρα δεν κατάφερε αυτή τη φορά να επιβιώσει απο τους πυροβολισμούς που δέχθηκε. 

Συγκεκριμένα το προηγούμενο Σάββατο το θύμα δέχτηκε επιθεση απο τον γείτονα του (Νικολας Ε) που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Οι αυτοπτες μάρτυρες δηλωσαν στην αστυνομία οτι δεν υπήρχε οπαδικό κίνητρο καθως  δράστης άνοιξε πύρ οταν είδε τον Κόστιτς μαζί με έναν ακόμα να σπάνε το αυτοκίνητο του. 


Ο δράστης εν συνεχεία κλήστηκε στο σπίτι και ύστερα απο διαπραγματεύσεις 2 ωρών παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές. Το θέμα πήρε τοσο μεγάλη διάσταση στην Σερβία οπου και ο υπουργός εσωτερικών  Νεμπόισα Στεφάνοβιτς πήρε θέση για το τραγικό συμβάν δηλωνοντας  οτι αυτή είναι η δολοφονία είναι βαρύ πλήγμα για τον αθλητισμο παρα την προσωπική διαμάχη που σχετίζεταα με τις σχέσεις ιδιοκτησίας,δηλαδή την πρόκληση ζημιάς στο όχημα. και κατέληξε  "Πράγματι, δεν καταβάλλεται αποζημίωση για ζημιές στο όχημα και, δυστυχώς, ο δράστης τραυμάτισε πρώτο τον Κόστιτς

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ύποπτος για τη δολοφονία έχει καταδικασθεί στο παρελθόν και ήταν στη φυλακή για διάφορα εγκλήματα, και δεν είχε καμία σχέση με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Οι οπαδοί της Παρτιζάν είπαν σήμερα το ύστατο αντίο στον Αλεν Κόστιτς σε βαρύ κλίμα πένθους καθώς το θύμα ήταν μόλις 31 χρονών

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365