Δεν με πειράζει τίποτα, σκέφτομαι μόνο την πρόκριση
Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Άγιαξ, εκθείασε τον κοσμο του Δικεφάλου και ανέφερε οτι η προσπάθεια για δημιουργία ομάδας συνεχίζεται


Για τοsold out σε 6 ώρες : "Δίνει δύναμη στην ομάδα, στους παίκτες, στο προπονητικό τημ. Γνωρίζουμε όλοι μας τι σημαίνει γεμάτη Τούμπα για μας. Είμαι σίγουρος, ότι θα μας στηρίζει ο κόσμος από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Προετοιμαζόμαστε για ένα δεύτερο ημίχρονο. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δείξουν ότι είναι άντρες. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς οι νικητές".

 Για την κατάσταση των  Κάνιας και Βαρέλα : "Δεν έχουμε τραυματίες, όλοι είναι ΟΚ. Μόνο ο Βαρέλα δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Κάνιας έμεινε λίγο πίσω, βελτιώθηκε την τελευταία εβδομάδα. Είναι στην 18άδα, μπορούμε να τον υπολογίζουμε για αύριο". 


Για το αν θα επιδιώξει το 0-0 : "Δεν σκέφτομαι ποτέ το 0-0. Είναι ένα άλλο παιχνίδι τελείως. Έχουμε δυνατό παιχνίδι μπροστά μας, με μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, επιθετικά. Προετοιμαζόμαστε γι΄ αυτό".

 Για το μη σεβασμο στο Αμστερνταμ: "Δεν με πείραξε τίποτα, έτσι λειτουργούν. Εγώ είμαι επαγγελματίας προπονητής. Κάναμε συέντευξη τύπου μετά το ματς, το ότι έγινε το ξέχασα, μόλις βγήκα από τη πόρτα. Δε με πειράζει τίποτα". 

Για το αν περιμένει αύριο τον ΠΑΟΚ βελτιωμένο αγωνιστικά : "Εγώ περιμένω καλύτερο ΠΑΟΚ. Για το αυριανό παιχνίδι; 

 Για το αν έχει κάποιο προαίσθημα για το ματς: "Δεν έχω διαίσθηση ποτέ για το σκορ. Δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν πάει το μυαλό μου στο τελικό σκορ. Εγώ προετοιμάζω και plan B και plan C, σκέφτομαι μόνο τη δουλειά μου". 

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365