Ξεκίνησε η δίκη των Κουβανών!


Κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό αρχισε σήμερα στο Τάμπερε της Φινλανδίας η δίκη των 6 διεθνών Κουβανών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε σεξουαλικό σκάνδαλο στο περιθώριο των αγώνων του World League τον περασμένο Ιούλιο, όπου φέρονται να βίασαν μία Φινλανδή.  Σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης 2-10 ετών στο Τάμπερε

Με την ελπίδα λοιπόν, πως έπειτα από τα όσα σενάρια, απίθανα και μη, έχουν ακουστεί μέχρι τώρα η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της,  από το πρωί της Δευτέρας 29 Αυγούστου Περιφερειακό δικαστήριο Pirkanmaa οι προφυλακισμένοι Κουβανοί Rolando Cepeda Abreu, Luis Sosa Sierra, Abraham Alfonso Gavilan, Ricardo Calvo Manzano, Dariel Albo Miranda, Osmany Uriarte Mestre, κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μολονότι από την αρχή της υπόθεσης αρνούνται την ενοχή τους.

Η δίκη των 6 Κουβανών, που έπειτα από αίτημα του δικαστή της έδρας
Pia Vuojolainen για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του θύματος διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό αναμενεται να διαρκέσει από τρεις έως και 5 μέρες. Μαζί  με τους δύο ακόμη δικαστές Juha Parmio και Alex Fros,τους συνηγόρους των Κουβανών αλλά και πολλών δημοσιογράφων, φωτογράφων βρίσκονται στην δικαστική αίθουσα και 4 διερμηνείς.

Πηγή:VolleyPlanet

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365