Είμαι χαρούμενος που είμαι παίχτης του ΠΑΟΚ


Ο Φακούντο Περέιρα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας και λογικό είναι όλα όσα δήλωσε μετά το φιλικό, να παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναπαίζω σε αυτό το γήπεδο, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από μέρα σε μέρα. Να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής και να δουλεύουμε σαν ομάδα». 

 Για το ότι δεν έπαικε στα παιχνίδια με τον Άγιαξ: «Ο παίκτης πρέπει να δουλεύει για να πάρει μια θέση στην ομάδα. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Να δουλέψω όσο καλύτερα γίνεται στην προπόνηση και από εκεί και πέρα θα δούμε». 

 Για τον αν είναι στη Θεσσαλονίκη η οικογένειά του: «Είναι πράγματι η οικογένεια μου εδώ και η κορούλα επτά μηνών. Είμαι χαρούμενος σε αυτή την πόλη, σε αυτή την ομάδα. Προσπαθώ να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους, τον προπονητή και τη διοίκηση. Γι’ αυτό πληρωνόμαστε για να μπαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας». 

 Για την ποιότητα της ομάδας: «Δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά για την ποιότητα της ομάδας. Από τη στιγμή που ένας παίκτης φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει μία ποιότητα καλή. Είναι θέμα του να μπορέσει η ομάδα να το δείξει στο γήπεδο. Για να γίνει αυτό πρέπει να είματε συγκεντρωμένοι σε όλη τη σεζόν».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365