"Θα είχαν σφάξει τον Κατίδη"


Σε συνέντευξή του στη Γερμανία, ο Έβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη σε παιχνίδι της ΑΕΚ τη σεζόν 2012-13.

Ο πρώην τεχνικός της «Ένωσης» αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν τον Μαρτιο του 2013 στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βέροια. 


«Εκείνη τη στιγμή δεν έδωσα τόσο πολύ σημασία, ο νεαρός είχε τεράστια προσωπικά προβλήματα. Μεγάλωσε μέσα σε πολύ δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις, έζησε πράγματα τα οποία δε θέλω καν να αναφέρω. Μετά το παιχνίδι έτρεξε στην αγκαλιά μου κλαίγοντας, δεν κατάλαβε καθόλου τι έκανε. Θεωρούσε ότι ο χαιρετισμός αυτός είναι ένα σύμβολο δύναμης. Δεν είχε καταλάβει όμως ότι αγωνίζεται για έναν σύλλογο, του οποίου οι φίλαθλοι έχουν εντελώς αντιφασιστική ιδεολογία» ανέφερε αρχικά ο Λίνεν και συμπλήρωσε: 

«Μετά από αυτό, προφανώς δεν μπορούσε να μείνει στην ομάδα, δε τον σήκωνε το κλίμα. Μετά το παιχνίδι έπρεπε αμέσως να το προστατέψουμε γιατί διαφορετικά οι οπαδοί θα τον έσφαζαν. Είχα ζήσει κι εγώ εκεί παρόμοιες καταστάσεις. Πρώτα κατέλαβαν 30,40 άτομα το γραφείο και καθόμουν εκεί μόνος μου. Δεν ερχόταν κανένας συνεργάτης μου, όλοι φοβόντουσαν. Και μία μέρα ήρθαν στο προπονητικό κέντρο και κυνήγησαν έναν ποδοσφαιριστή μου (σ.σ. τον Φουρτάδο), τον χτύπησαν με ραβδιά».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365