Κρέσπο: "Πρέπει να κυνηγάμε και το 3 και το 4-0"

Κρέσπο


Χαρούμενος για τη νίκη επί του Αστέρα εμφανίστηκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά» στάθηκε στην χαλάρωση του δευτέρου ημιχρόνου τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι. 

 Για την φάση του τραυματισμού του και την κατάσταση του: «Αυτή την στιγμή δεν αισθάνομαι πολύ καλά αλλά πιστεύω ότι αύριο θα είμαι καλύτερα. Δέχθηκα μία κλοτσιά και μετά δεν μπορούσα να κινήσω καλά το πόδι μου και για αυτό δεν συνέχισα στο δεύτερο ημίχρονο» . 

 Για την αναμέτρηση και την νίκη: «Μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και πετύχαμε εύκολα δύο γκολ. Μετά χαλαρώσαμε και δεν ήταν σωστό. Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας» .

 Για την χαλάρωση στο τελευταίο διάστημα: «Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε σε αυτή τη φάση, όπως και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν πρέπει να μείνουμε στο 2-0, αλλά να κυνηγάμε το 3-0 ή ακόμα και το 4-0. Αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε μέσα στις επόμενες μέρες».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365