Δίμηνη φυλάκιση με ανασταλτικό χαρακτήρα για τον παίκτη της Παρί, ΟριέΑκριβά θα πληρώσει ο Σερζ Οριέ το επεισόδιο του με αστυνομικούς. Τον περασμένο Μάιο ο διεθνής αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν συνελήφθη από την αστυνομία του Παρισιού, μετά από συμπλοκή του με αστυνομικούς.

Το επεισόδιο μεταξύ του 23χρονου αμυντικού από την Ακτή Ελεφαντοστού και την αστυνομία διαδραματίστηκε στα Ηλύσια πεδία, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Τότε αστυνομικός ζήτησε να κάνει έλεγχο στον νεαρό αμυντικό, ο οποίος έφευγε με την παρέα του από κέντρο διασκέδασης.

Ο Οριέ αντέδρασε έντονα, έβρισε και προπηλάκισε τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ζητήσει ενισχύσεις και να συλληφθεί ο διεθνής άσος. Η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο 23χρονος δεξιός μπακ καταδικάστηκε σήμερα σε δίμηνη φυλάκιση, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 21.000 ευρώ. Πάντως ο διεθνής άσος δεν αναμένεται να βρεθεί στη φυλακή, αλλά η ποινή του θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και πιθανότατα θα εκτίσει την ποινή του με κοινωνική εργασία. Πάντως οι δικηγόροι του έκαναν γνωστό πως θα ασκήσουν έφεση.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365