Ακόμη και στην κακή μας μέρα να δείχνουμε χαρακτήρα

ΜυστακίδηςΠρωτίστως θέμα χαρακτήρα ήταν η νίκη με ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί της Σλόβαν Λίμπερετς (1-2), όπως δήλωσε ο Γιάννης Μυστακίδης. 

 «Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ σε μία δύσκολη έδρα, όμως ισοφαρίσαμε γρήγορα δείξαμε χαρακτήρα στα δύσκολα κάτι που κάνουμε από πέρσι και έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι. Δε γίνεται σε όλα τα παιχνίδια να παίζουμε καλά. Ωστόσο πήραμε το αποτέλεσμα και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας και μας βοήθησε. Αυτή είναι η διαφορά των μεγάλων ομάδων. 

Ακόμη και στην κακή μας μέρα να δείχνουμε χαρακτήρα και να παίρνουμε το αποτέλεσμα αν και φυσικά θέλουμε και εμείς να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, δε θα σταθώ στον παράγοντα τύχη γιατί εξαρτάται από τα πόδια μας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο νεαρός άσος. Όσο για τη δική του παρουσία, είπε: «Σε μια τέτοια ομάδα πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου, ξέρω τι ζητάει ο προπονητής από εμένα από την αρχή της χρονιάς. Ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό και για την ομάδα και για τους παίκτες. Σίγουρα το διπλό αυτό στη συγκεκριμένη έδρα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε και τα παιχνίδια στην Τούμπα με τη βοήθεια του κόσμου μας. Εννοείται ότι τέτοιες νίκες έχουν μεγάλη ψυχολογική σημασία. Σου δίνουν καλύτερα πατήματα και σε κάνουν πιο δυνατό αυτές οι νίκες. Ήμασταν σίγουροι ότι θα πετύχει και ένα και δύο γκολ. Είναι μεγάλος εκτελεστής και το έδειξε και σήμερα».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365