Ένα.μεγάλο μπράβο στην ΠΑΕΣε μια πραγματικά δύσκολη εποχή, ο ΠΑΟΚ μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Τα τελευταία τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ και το PAOK Action έχει βοηθήσει περισσότερα 50 παιδιά δίνοντάς τους μια μικρή, αλλά σημαντική ανάσα στον άδικο, καθημερινό αγώνα τους για τη ζωή. Η δράση του PAOK Action θα συνεχιστεί και τη σεζόν 2016-17. Μέρος των εσόδων από όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στη Super League θα δωρίζονται σε οικογένειες παιδιών που στερούνται το αγαθό της υγείας.

Η πρώτη από τις ετήσιες δράσεις του PAOK Action θα πραγματοποιηθεί στο ματς με τον Παναιτωλικό. Όπως κάθε χρονιά, ο πρώτος αγώνας είναι υπέρ του μικρού Παντελή Κυριακίδη. Του άτυχου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής της ομάδας που μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα παραμένει εδώ και χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι σε άγρυπνο κώμα. 

Τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του και την κάλυψη όλων των εξόδων που απαιτούνται για τη διαμονή και την πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του μικρού. 

Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του!».

9

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365