"ΠΑΟΚ έγινα λόγω του πατέρα μου"

"ΠΑΟΚ, η μόνη ομάδα που με αντιπροσωπεύει"


Ο Δήμος Μιχαλεντζάκης μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107.4 για τη δική του μεγάλη στιγμή και τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. 

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη και τη "θερμή" υποδοχή που τον περίμενε, ο Δήμος Μιχαλεντζάκης μοιράστηκε μέσω της εκπομπής του PAOK24 στον Libero 107.4 τις σκέψεις του: "Είμαι καλά. Έλειπα 22 ημέρες ακριβώς και... γιορτάζουμε εδώ πέρα την επιστροφή μου και η επιθυμία να δω τους φίλους μου ήταν μεγαλύτερη. 

Αν δεν υπήρχε το Ολυμπιακό χωριό, οι εγκαταστάσεις προκειμένου να είμαστε όλοι οι αθλητές του κόσμου μαζί και δεμένοι, δεν έχει διαφορά από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ή το Πανευρωπαϊκό. Μένουμε όλοι στο Ολυμπιακό χωριό, συζητάμε προβλήματα μεταξύ μας, βρίσκουμε λύσεις. Οι στιγμές είναι μοναδικές και στην τελετή έναρξης και λήξης γιατί γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια και δεν ξέρεις αν θα μπορείς να δώσεις το παρών..." 

Για το πως τον υποδέχτηκαν οι φίλοι του και η οικογένειά του: "Είναι όλοι πολύ χαρούμενοι, οι ευχές των φίλων μου είναι η στήριξή μου" 

Για το πως έγινε ΠΑΟΚ: "ΠΑΟΚ έγινα λόγω του πατέρα μου, πιστεύω πως είναι η μόνη ομάδα που με αντιπροσωπεύει. Έχουν τους πιο τρελούς οπαδούς και αυτό βοηθάει και θα βοηθάει για να συνεχιστεί αυτή η ομάδα. Έχω έρθει λίγες φορές στην Τούμπα αλλά τα βλέπω όλα τα παιχνίδια και ασχολούμαι με την ομάδα όσο μου το επιτρέπουν οι προπονήσεις. Κυρίως με το ποδόσφαιρο αλλά και με το πόλο του συλλόγου, την κολύμβηση γιατί έχω φίλους εκεί..." Για την "ασπρόμαυρη" παρέα που υπήρχε στο Ρίο: "Ήταν αρκετοί και ήταν... πρώτη μούρη παντού τα ΠΑΟΚια μας. Με σημαίες παντού. Είχαμε τον Δικέφαλο Αετό παντού..."

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365