Κοινό αίτημα για ντέρμπι από τα παλιαΣτο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατζίδης και αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της συνάντησής του με τον υφυπουργό αθλητισμού. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, στην εν λόγω συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης οι δύο ομάδες έθεσαν από κοινού στον Σταύρο Κοντονή το αίτημα τα μεταξύ τους ντέρμπι να διεξάγονται όπως παλιά, με οπαδούς και των δύο ομάδων.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Τέλης Ζουρνατσίδης στο Metropolis 95.5:

 

«Δεν πήγαμε να εκμαιεύσουμε κάποια υπόσχεση. Ο υπουργός εξάρει την οικογένεια του μπάσκετ και τους παράγοντές του. Λέει ότι το ελληνικό μπάσκετ είναι μπροστά από το ποδόσφαιρο και λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Έχει, βεβαίως, τα θέματά του που πρέπει να επιλυθούν. Δεν είναι όμως τόσο έντονα θέματα ώστε να αμαυρώνεται η απρόσκοπτη λειτουργία των πρωταθλημάτων. Είχαμε την τύχη να συναντηθούμε και με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης και είχαμε μια εγκάρδια συζήτηση. Μάλιστα, ο κ. Κοντονής είπε ότι το παράδειγμα είναι μπροστά μας και ότι είναι καλύτερη η συνεργασία των ομάδων στη Θεσσαλονίκη».

Για την διεξαγωγή των ντέρμπι με κόσμο και των δύο ομάδων: «Είπαμε ότι καλό θα είναι να το μεθοδεύσουμε ώστε να γίνονται τα παιχνίδια όπως τη δεκαετία του ’80, με οπαδούς και των δύο ομάδων. Η απάντηση Κοντονή ήταν πως δεν είναι εύκολο, όμως, αν στο τιμόνι των ομάδων βρίσκονται άνθρωποι με καλή διάθεση και πρόθεση μπορούμε να το καταφέρουμε».

 

Για τον Νίκο Λάσκαρη: «Έχω μιλήσει κατ’ επανάληψη μαζί του. Πέρα από σοβαρός επιχειρηματίας, έκανε μια τολμηρή κίνηση να επενδύσει στο μπάσκετ και στον Άρη. Είναι γνήσιος sportsman αγαπάει τον αθλητισμό και το μυαλό του είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Από την πλευρά μας, κι εμείς, ως παλιοί αθλητές τα βλέπουμε ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν μένουμε στον οπαδικό μας μικρόκοσμο, θέλουμε να δημιουργήσουμε νέο κοινό που θα αγαπάει το μπάσκετ και τις ομάδες μας και είμαστε απόλυτα σύμφωνοι. Πρέπει να καταστρώσουμε ένα πεδίο δράσης και προσπάθειας για να φτάσουμε στη διεξαγωγή αγώνων με παρουσία και των δύο ομάδων».

 

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365