Απο το σανό κινδυνεύεις ΠΑΟΚάρα μου όχι απο την γκρίνια

Αποτέλεσμα εικόνας για μπεργκ


Από τη γκρίνια ο ΠΑΟΚ δεν έπαθε τίποτα και ΠΟΤΕ, από την κατανάλωση σανό όμως βρεθήκαμε ξαφνικά να μαλώνουμε οι μισοί με τους άλλους μισούς. Γιατί δεν αποχτήθηκε φορ, γιατί βγάζει ο Τζαβέλας κάνει κουμάντο γιατι δεν κάνει κουμάντο και αυτά είναι κακοήθειες γιατί ο Ιβαν δεν πήρε τηλεοπτική άδεια γιατί γιατι γιατί....δεν πήραμε φορρρρρρρ? Μας γράψανε τόσους και τοσους είπανε οτι ο Ιβαν έδωσε εντολή αλλα....αλήθεια στην πρώτη στραβή ο οπαδός θα επιτεθεί στην ΠΑΕ επειδή κάποιοι γράφαν ψέμματα για τα κλίκ?«ΠΑΟΚ είναι οι οπαδοί  το μικρό αγόρι που φοράει τα ασπρόμαυρα στο σχολείο τη Δευτέρα, ακόμη και αν η ομάδα χάσει, τα παιδιά που ταξιδεύουν σε κάθε γωνια της Ευρώπης για να τραγουδήσουν, όταν η ομάδα παίζει. Αυτή είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ που αγαπήσαμε. Οχι στην εσωστρέφεια πια.

 Να πούμε δύο λόγια και για τους επιστήμονες του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έστειλαν δανεικό τον Κάτσε, ξαπόστειλαν τον Τζιόλη και έμειναν με μοναδικό καθαρόαιμο κόφτη τον Κάνιας. Λέω να τους στείλουμε στο γκουαντάναμο. Ναι καλά τα λέω αλλα who cares.. Τεχνικό έχει η ομάδα και λέγεται Βλάνταν Ιβιτς. 
 Καλές οι καφενειακές συζητήσεις αλλα....
 Αλήθεια ο Μάρκους έρχεται? Παρέα με τον Αντεμπαγιορ και τον Νιαγκ. 
Ερχεται και το ματς με τους Αιτωλούς. Παραδοσιακά πουτάνα ομάδα που μας δημιουργεί δυσκολίες ομως θα την νικήσω πρέπει να την νικήσω ξεκινάω με -3 βαθμούς.

Ξύλο λοιπον και στην κλήρωση της football league, προσπάθησαν με μαφιοζικους τρόπους στέλνοντας τα πρόβατα να κάνουν ντεμεκ πόλεμο στον Γκιρτζίκη. Επαγγελματίες οπαδοί οι Αθηναίοι

Και μιας πριν κλείσουμε η Νάσα ψάχνει αγρότες για τον πλανήτη ρούλη. Τους καταλάβανε μέχρι και στο Κανάβεραλ...

Ενος λεπτού σιγή για όσους φάγαν το σανό με την άδεια.


CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365