Ροντρίγκες: «Αισθάνομαι λίγο απογοητευμένος»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ ΠΑΟΚΑνάμικτα συναισθήματα για τον Γκάρι Ροντρίγκες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς. 

Ο εξτρέμ του «δικέφαλου του Βορρά» εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, όμως δεν μπορούσε να… πιστέψει την μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε στις καθυστερήσεις. Για τη νίκη και το περίεργο παιχνίδι: «Όπως το είπατε, μια σημαντική νίκη αλλά ένα περίεργο και δύσκολο παιχνίδι. Κρατάμε και είναι το πιο σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη». Για το πρώτο παιχνίδι που δεν έπαιξε ο ΠΑΟΚ τόσο καλά, αλλά πήρε τη νίκη: «Δεν παίξαμε τόσο καλά όντως. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Εμείς πετύχαμε δύο σημαντικά γκολ και πήραμε τη νίκη». 

 Για τη φάση που έχασε στο τέλος: «Ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω, αλλά τι να πω, δεν τα κατάφερα. Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι λίγο απογοητευμένος γιατί δεν έχω σκοράρει σε εύκολες ευκαιρίες. Είναι λογικό να αισθάνομαι έτσι, αλλά ξέρω τον εαυτό μου, ξέρω τι έχω μέσα μου και πιστεύω ότι θα βοηθήσω την ομάδα»

. Για το πέναλτι που κέρδισε μετά το βολέ του Γλύκου: «Όταν είδαμε ότι ο αντίπαλος αμύνεται με έναν παίκτη του είπα να κάνει το βολέ απευθείας σε μένα, γιατί ήμουν πιο γρήγορος. Το έκανε αρκετές φορές και τη μία που χρειάστηκε, πήραμε το πέναλτι».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365