Περέιρα: "Θέλω να παίζω και θα αποδείξω οτι αξίζω"

Περέιρα: «Τα έχουμε όλα για έναν τίτλο. Από εμάς εξαρτάται»!


Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, βραβεύτηκε για το γκολ που σημείωσε στο πρώτο ματς κόντρα στην Ντ.Τιφλίδας τον περασμένο Αύγουστο και τόνισε πως στόχος του είναι να συνεχίσει την δουλειά για να καταφέρει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

 Για το αν ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το γκολ αυτό: «Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ καλή στιγμή. Δεν έχω αγωνιστεί πολύ οπότε σίγουρα ήταν από τις καλύτερες στιγμές». 

 Για το αν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα: «Ικανοποιημένος δεν είμαι γιατί δεν έχω παίξει όσο θα ήθελα. Ωστόσο είναι αρχή χρονιάς ακόμα και έχω κάνει και μια κουβέντα με τον προπονητή. Έχω χρόνο να αποδείξω ότι αξίζω να αγωνίζομαι περισσότερο». 

 Για τη σύγκριση μεταξύ του φετινού και του περσινού ΠΑΟΚ και το ποια ομάδα θεωρεί καλύτερη: «Είναι πάρα πολύ νωρίς για συγκρίσεις. Σίγουρα η φετινή ομάδα φαίνεται πιο ποιοτική. Αλλά στο τέλος θα φανεί ποια ομάδα είναι καλύτερη ανάλογα με το τι θα έχει πετύχει». Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει κάποιον τίτλο: «Σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα από άποψη ποιότητας, βάθους και προπονητή για να κατακτήσει η ομάδα φέτος έναν τίτλο. Από εμάς εξαρτάται να κάνουμε αυτά που πρέπει για να πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365