Λουτσέσκου: " Εδώ δεν θέλω να αναφέρω μια γ@μημενη κατάσταση"

Αποτέλεσμα εικόνας για λουτσεσκου


Ένταση επικράτησε στην συνέντευξη τύπου μεταξύ Λουτσέσκου και δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής εκνευρίστηκε απο τις ερωτ΄σεις που δέχθηκε αναφερόμενος στην σημερινή μεγάλη επιτυχία της ομάδας του. 

Ήμασταν και τυχεροί, κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Υπήρχε και η ατυχία με την κόκκινη κάρτα την οποία έδωσε ο διαιτητής στον παίκτη μας. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί παίξαμε με μία ομάδα με τρομερή ποιότητα. Φεύγουμε από την Θεσσαλονίκη με ένα θετικό αποτέλεσμα. Για εμάς ήταν δύσκολη στιγμή, γιατί δεν είχαμε σημαντικούς παίκτες για εμάς, όπως ο Λουσέρο και ο Μπαξενίδης. Προσπεράσαμε όμως οποιαδήποτε κατάσταση με φανταστικό πνεύμα».

Για την αποβολή του Λάζιτς: «Κατά την άποψή μου δεν είναι κόκκινη κάρτα».

Για τον εκνευρισμό του και την ένταση με την κερκίδα: «Δε νομίζω να ήμουν τόσο όσο λέτε. Συμμετείχα στο παιχνίδι και ήθελα να δείξω στους παίκτες μου πως είμαι μαζί του στη μάχη. Δε συζήτησα με την κερκίδα, είχα μία διαφωνία με τον διαιτητή. Μπορεί να συμβεί αυτό. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι με τις δικές μας δυνατότητες. Δε θέλω να είναι δυσαρεστημένος κανείς για το γεγονός πως ήρθαμε εδώ να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν ο στόχος είναι η παραμονή: «Είπα είμαστε μικρή ομάδα συγκρίνοντάς μας με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό. Είμαστε στο δεύτερο γκρουπ ομάδων και θα παλέψουμε».

Για τις καθυστερήσεις  : “Πιστεύω ότι όλοι σας θέλατε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Δεν ήρθαμε εδώ για να πέφτουμε κάτω. Ήρθαμε για να παλέψουμε, για να παίξουμε. Κι εμείς κάναμε ευκαιρίες, μεγάλες. Εύχομαι το καλύτερο στον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Εδώ δεν θέλω να αναφέρω μια γ@@@μενη κατάσταση, που συνέβη μετά το περσινό παιχνίδι”.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365