ΛΑΟΣ...ΟΜΑΔΑ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..τουλάχιστον εμείς...μαζί...ενωμένοι μία γροθιά15 ώρες μετά τα όργια ενός συστημικου διαιτητή,διαπιστωνω οτι ή ομάδα είναι μόνη της και απροστάτευτη. Υπεύθυνος επικοινωνίας...γραφείο τυπου...διοίκηση...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ! Σαν να μην συνέβη τίποτα! 

Αρθρογραφεί ο Γιώργος Τσιγκενίδης

Χθες ήταν ο Αρετοπουλος. Αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχεις καμια τύχη για τίτλο και φέτος! Ή μόνη απαίτηση που έχω από την ομάδα μου είναι να κάνουν εμφανίσεις σαν την χθεσινή. Να κάνουν εμφανίσεις πρωταθλητισμού! Και όσο πάει. Ας προσπαθήσουν και ο κόσμος θα το εκτιμήσει. Θλιβομαι πραγματικά! Δεν λεμε κάποιες φορές ότι το επίπεδο του Λαού μας είναι πιο πάνω απο αυτό της ομάδας; Στην συγκεκριμένη περίπτωση το επίπεδο της ομάδας και αυτό που αξιζει, είναι πιο πάνω απο αυτό της διοικησης. Δεν πρόκειται να κατηγορησω παίκτη ή προπονητή υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Δεν είναι αλλοθι αυτό για τις ενδεχόμενες κακές εμφανίσεις τους.Αλλα βασει του τι βλέπω μέχρι στιγμής,αυτο ισχύει! 

ΛΑΟΣ...ΟΜΑΔΑ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..τουλάχιστον εμείς...μαζί...ενωμένοι μία γροθιά!!! Μόνοι μας εναντίων όλων!!! (Ευχομαι να γίνω ρομπα και να αντιδράσει ή ΠΑΕ σε αυτά που γίναν χθες...έστω και με καθυστέρηση).

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365