Σαρωσαν τα μεταλλιαΤο περασμένο Σαββατοκύριακο, 24-25 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετείχε με επιτυχία σε 3 διοργανώσεις, κερδίζοντας4 μετάλλια εκ των οποίων 1 Βαλκανικό και 3 Πανελλήνια.

Την δεύτερη θέση στηΒαλκανιάδα στο Edirne της Τουρκίας κατέλαβε η Τάτλη Δήμητρα, στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, τιμώντας τα ελληνικά χρώματα και υπερασπιζόμενη με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο της ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος, στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Στο αγώνισμα της αντοχής τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε με 12 αθλητές στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας, που διεξήχθηκαν στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη Αττικής, κατακτώντας τρία μετάλλια, εκ των οποίων, ένα χρυσό και δύο αργυρά.

Στην κατηγορία Μίνι μικρών κορίτσια Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ατομική χρονομέτρηση κατηγορίας Μίνι μικρών αναδείχθηκε η Τουρλή Δέσποινα και δεύτερη στο αγώνισμα του σπρίντ 4cross. Η ίδια αθλήτρια κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα της δεξιοτεχνίας. Ακόμα την Πέμπτη θέση στο αγώνισμα της δεξιοτεχνίας κατέλαβε η Μαλούση Φανή-Μαρία.

Στην κατηγορία των Μίνι μεγάλων δεύτερος στο αγώνισμα του σπριντ 4crossτερμάτισε ο Μαλούσης Αθανάσιος συνεχίζοντας την καλή του ποδηλατική πορεία αφού πέρυσι ήταν ο χάλκινος Πρωταθλητής στο ίδιο αγώνισμα.

Στην κατηγορία Παμπαίδων την έκτη θέση κατέλαβε ο Κατσίμπουρας Δημήτρης ένας ανερχόμενος Πρωταθλητής που ασχολείται αγωνίστηκα με την ποδηλασία περίπου έξι μήνες.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365