Ιβιτς: «Δεν μπορεί να παίξει ο Μπισεσβαρ 3 ματς την εβδομάδα ...»Αν και απογοητευμένος από την ήττα από την Καραμπάχ, ο Βλάνταν Ιβιτς έδωσε σύνθημα ανασυγκρότησης στον ΠΑΟΚ τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσω να ανεβάσω την ψυχολογία των παικτών μου για το επόμενο παιχνίδι».

Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός επεσήμανε πως ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί κατά την άποψή του να παίξει σε τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα...

Αναλυτικά

Αρχικά ανέφερε: «Από το πρώτο λεπτό δεν είχαμε την ενέργεια που θα περίμενα, δεν είχαμε σωστή κυκλοφορία, δεν παίρναμε πρωτοβουλίες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα που κατά την άποψη μου, δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι κάτι άλλο, κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες. Προχωράμε, είναι μια ήττα, δεν την υπολογίζαμε, ήρθαμε για το θετικό αποτέλεσμα εδώ. Θα κάνουμε την ανάλυση, θα προσπαθήσω να ανεβάσω την ψυχολογία των παικτών μου για το επόμενο παιχνίδι».

Πρόσθεσε πως: «Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο αλλά και από την αρχή το ζήτησα από τους παίκτες, να μπουν δυνατά, να είναι συγκεντρωμένοι. Είχαμε δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που κατά την άποψη μου είναι θέμα συγκέντρωσης, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν σέντρες από τα πλάγια δεν μπορούμε να τους αφήνουμε μόνους στην περιοχή. Δεν μπορώ να πω τι ήταν αυτό που κάποιους τους πείραξε, αλλά αυτό που ζητάω σε κάθε παιχνίδι είναι απόδοση. Πιστεύω πως ήταν μια κακή μέρα και να καταλάβουμε όλοι ότι δεν θα έπρεπε να έρθει. Συνεχίζουμε, έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα, εξαρτάται από εμάς και πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι.

Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην υπάρχει νεύρο και θέληση. Δεν υπάρχει δικαιολογία σε αυτό. Πιστεύω πως συμβαίνει αυτό για πρώτη φορά. Δεν είχαμε καθόλου δημιουργία στο παιχνίδι, καθόλου πίεση μπροστά που ζήτησα από τους παίκτες. Είχαμε πολλά λάθη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε πολλές χαμένες μπάλες».

Ερωτηθείς για τους παίκτες που χρησιμοποίησε, είπε: «Για όλα υπήρχαν λόγοι. Γιατί έκανα αλλαγή τον Κάνιας και γιατί δεν έκανα τον Κάμπος; Πίστευα ότι μπορεί να κρατήσει μπάλα και να μας δώσει μπροστά αυτό που περιμέναμε. Είχε περισσότερες ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο περίμενα να κάνει κάτι. Ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να παίξει τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα κατά την άποψη μου»

Σχετικά με την εικόνα της ομάδας: «Δεν υπάρχει δικαιολογία για το να μην υπάρχει νεύρο και θέληση. Για πρώτη φορά δεν είχαμε δημιουργία, δεν είχαμε σωστή πίεση μπροστά. Κάναμε πολλά λάθη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές χαμένες μπάλες χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Πρέπει να κάνουμε ανάλυση και να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Ξέραμε ότι είναι δύσκολο γκρουπ, ότι η Λίμπερετς και η Καραμπάγκ είναι δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και έχουν καλούς παίκτες. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Όλα είναι στο χέρι μας. Τα δύο από τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι στην έδρα μας και εξαρτάται από εμάς και από την απόδοση που θα έχουμε σε αυτά, το αν θα προκριθούμε ή όχι».

Για το αν τον επηρέασαν οι απουσίες που είχε: «Όχι δεν ήταν αυτός ο λόγος της ήττας. Έχουμε τον Τζαβέλλα που είναι τραυματίας και ο Αθανασιάδης, ο αρχηγός έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Μυστακίδης είχε χθες πυρετό και δεν ήταν στην αποστολή. Οι άλλοι παίκτες είναι εντάξει και δεν είναι επτά οι απουσίες, δεν είναι όλοι βασικοί».

Σχετικά με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Όσο χρόνο έχουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάλυση και τόσο χρόνο έχει και ο αντίπαλος. Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες και δεν θέλω να το κάνω. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να εμφανιστούμε εκεί όπως στα περισσότερα φετινά παιχνίδια και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365