Κούγιας: "Με είπε ο Ιβάν,πούλησε την ΑΕΛ και έλα να γίνουμε συνεταίροι"


Κούγιας: «Ο Σαββίδης μού είπε να γίνουμε συνεταίροι»

Την αποκάλυψη πως στη συνάντηση που είχαν στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ ο Ιβάν Σαββίδης τού πρότεινε να αφήσει την ομάδα της Λάρισας και να συνεργαστούν στη δική του ΠΑΕ έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε γιατί αρνήθηκε, ενώ πρόσθεσε πως ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει όσα δικαιούνται. 

«Έχω κάνει έναν καταπληκτικό φίλο στα 66 μου χρόνια. Αυτός λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Είχα μια μεγάλη συνάντηση μαζί του, ανταλλάξαμε απόψεις. Τον φίλο μου επειδή πολλοί τον εκμεταλλεύονται, δεν παίρνει αυτά που του αξίζουν. Για την άποψη του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη συμμερίζομαι απόλυτα και έχουμε πει ότι θα αποτελέσουμε τουλάχιστον ένα δίδυμο ανθρώπων. Είμαι καλός δικηγόρος, αυτά που μου περισσεύουν τα βάζω στο ποδόσφαιρο. Είναι άδικο, άνθρωποι σας σαν εμάς να μην παίρνουν ικανοποίηση. Δεν είχα ποτέ τέτοια άποψη για κανέναν ιδιοκτήτη ομάδας. Του το είπα, μπροστά στο Ζαγοράκη», τόνισε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας. 

«Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ του κοστίζει πολύ περισσότερο και παίρνει λιγότερες ικανοποιήσεις από αυτά που πληρώνει. Μου απάντησε, ‘πούλησε την ΑΕΛ και έλα να γίνουμε συνεταίροι’. Του είπα ότι δε γίνεται αυτό. Του είπα ότι με θωρώ ευλογημένο που είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας και το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να πουλήσω τις μετοχές μου. Έχουμε δώσει το λόγο μας να συνεργαστούμε σε όλους τους τομείς. Τον προσκάλεσα να έρθει την Κυριακή, να έρθει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και εγώ είμαι προσκεκλημένος να δω το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως και στον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζήσει τις στιγμές που του αξίζουν», πρόσθεσε. 

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365