Ίβιτς για Κάμπος : "Βλέπω ότι ο παίκτης είναι πειθαρχημένος και δουλεύει "Στη συνέντευξη Τύπου , μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, εκφράστηκε η άποψη ότι ο Τζάλμα Κάμπος είναι απών από τα τελευταία παιχνίδια , αφήνοντας ένα κενό σε εκείνη την θέση και αναγκάζοντας την ομάδα να παίζει με δέκα παίκτες.

Η αλήθεια είναι πως στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ δεν έκανε κάτι αξιοσημείωτο. Στον αγώνα με την Καραμπάχ ήταν αφηρημένος, έχανε την μπάλα και δεν δημιούργησε φάσεις.Το ίδιο συνέβη και στις αναμετρήσεις απέναντι στον Ηρακλή,την Ξάνθη και την Σλοβαν Λίμπερετς. Αντίθετα , απέναντι στην Βέροια και στον Αστέρα Τρίπολης ήταν αποτελεσματικός.

Θα μπορούσαμε να πούμε οτι η σπουδαιότερη στιγμή του ,στον ΠΑΟΚ, είναι η σημείωση του γκολ απέναντι στον Άγιαξ τον περασμένο Αύγουστο . Μετά από αυτό παρατηρείται μια στασιμότητα που ,φυσικά, δεν είναι αρκετή ώστε να θεωρηθεί ο παίκτης ανύπαρκτος στον γήπεδο.

Η άποψη που διατυπώθηκε βρήκε αντίθετο τον Βλάνταν Ίβιτς , ο οποίος υπερασπίστηκε τον παίκτη του λέγοντας : "Ο Κάμπος μπαίνει στις ευκαιρίες, μπαίνει στις φάσεις. Σε πόσες φάσεις έχει μπεί ο παίκτης στα τελευταία παιχνίδια; Πιστεύετε ότι αν έπαιζε κάποιος άλλος θα έμπαινε σε αυτές τις φάσεις; Αυτή είναι δική σας άποψη. Μπορεί κάποιος άλλος να παίζει στη θέση του Κάμπος και να μπει στις φάσεις. Το θέμα είναι αυτό που βλέπουμε όλοι. Βλέπω διαφορετικά, βλέπω ότι ο παίκτης είναι πειθαρχημένος και δουλεύει καθημερινά.Δουλεύει και στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι. Ναι, δεν έχει σκοράρει αλλά συμβαίνει αυτό,συμβαίνει στους καλύτερους παίκτες του κόσμου, εγώ θα προβληματιζόμουν αν δεν έμπαινε στις φάσεις εκεί θα τον άλλαζα και θα προσπαθούσα κατι άλλο." .

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365