Για το διπλό στον Έβρο…Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη καλούνται, σε μικρό χρονικό διάστημα, να αναμετρηθούν εκ νέου με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας, αυτή τη φορά στον Έβρο.

 Οι ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2016-17, πριν από μια περίπου εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, σε μια διοργάνωση που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Ερνάρντο Γκόμεζ. Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας από νωρίς τους στόχους του, που δεν είναι άλλοι από την διατήρηση των κεκτημένων.

 Αγωνιστικά προβλήματα, εκτός του Ερνάρντο Γκόμεζ, δεν υπάρχουν και έτσι ο Γιάννης Καλμζίδης υπολογίζει στη βοήθεια όλων των παικτών του. Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο οικογενειακό δέσιμο της ομάδας αλλά και τις παγίδες που κρύβει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. (Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη εδώ) Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται την Κυριακή 23/10/2016 με την τελευταία προπόνηση, και η αναχώρηση για την Αλεξανδρούπολη είναι προετοιμασμένη για την ίδια ημέρα. Ο αγώνας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου 2016, στις 18:00 (Novasports 2HD), ενώ ο αντίστοιχος με την Ορεστιάδα έχει προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου 2016.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365