ΠΑΟΚ: "Το σύστημα αντιμετωπίζει το κοινό του ως λοβοτομημένο'

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακος κυριακος

Βολες κατα της προπαγάνδας που έχουν αναπτύξει τα Αθηανικά μέσα έκτόξευσε ο υπεύθυνος τύπου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ Κυριάκος Κυριάκος.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας στοχεύει στα δημοσιεύματα που καλλιεργούν μια καλοστημένη προπαγάνδα, αναφέροντας δε οτι τα ίδια μέσα αντιμετωπίζουν το κοινό τους ως λοβοτομημένο.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο facebook


Στις τελευταίες στιγμές του το σύστημα φρόντισε να ξεπληρώσει τα ανοιχτά γραμμάτια. Είτε με σημαίες και σφυρίχτρες, είτε με τους payroll-ίστες καριέρας. Μεγαλύτερο όπλο μιας καλοστημένης προπαγάνδας είναι ο αχταρμάς και η ανακρίβεια, τα οποία σήμερα επιστρατεύουν. 

Παρότι ο ΠΑΟΚ επίσημα ή ανεπίσημα δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για καπνογόνα σε κανένα γήπεδο του πλανήτη (παρά μόνο για την ανακολουθία πράξεων και λόγων ενός σαστισμένου διαιτητή), μόνοι μας πληροφορήσαμε χθες για τις ενέργειες που κάνουμε για να βρούμε τον υπαίτιο της φωτοβολίδας (παρεμπιπτόντως της 1ης που έπεσε εδώ και μήνες, όχι μόνο στο χθεσινό ματς που κάποιοι είδαν...τρεις!!!) Ενώ ο ΠΑΟΚ ουδέποτε ξεφτυλίστηκε για ένα μεμονωμένο σοβαρό ή ασόβαρο σφύριγμα, μας καλούν να καταγγείλουμε τον κορυφαίο και πέραν πάσης υποψίας διαιτητή του πρωταθλήματος για δυο λάθος...άουτ σε ένα ντέρμπι!!! 

Οι ίδιοι που το Σάββατο είχαν μάλλον πάει για ψαράκι με την οικογένεια.... Ντρόπη σε όσους μπροστά στα συμφέροντα που επί πληρωμή εξυπηρετούν, αντιμετωπίζουν το κοινό τους σαν εντελώς λοβοτομημένο... Ο ΠΑΟΚ τους εχθρούς του, τους αντιμετωπίζει αντρίκεια και με επιχειρήματα... ΥΓ. Όσοι έχουν τη μύγα ας μυγιαστούν ελεύθερα...

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365