"Αυτο που περιμενω ειναι μια αντιδραση"

Αποτέλεσμα εικόνας για ιβιτς παοκ

Την χειροτερη εμφανιση στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς, όπως υποστήριξε στη NOVA θέλει να δει από τους παίκτες του να βγάζουν αντίδραση κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός:

Για το ντέρμπι με τον Ηρακλή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα η οποία είναι οργανωμένη, με καλούς παίκτες. Είναι ταχύτατοι μπροστά. Θέλει προσοχή. Είμαστε αισιόδοξοι και δουλεύουμε αυτές τις δυο εβδομάδες για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για μας. 

Αυτό που περιμένω είναι μια αντίδραση. Μια αντίδραση ειδικά μετά το τελευταίο μας παιχνίδι, αυτό με αντίπαλο την Βέροια, το οποίο μπορεί να ήταν και το χειρότερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα μέσα στην σεζόν». 

Για τη συνέχεια που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις με Καραμπάκ και Ολυμπιακό: «Με ενδιαφέρει μόνο ο επόμενος αγώνας. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό λέω και στους παίκτες, αυτό έχω και στο κεφάλι μου. 

Μετά το παιχνίδι με την Βέροια όλοι σκεφτήκαμε ότι αυτό που δείξαμε ως ομάδα δεν ήταν αυτό που θέλαμε και πλέον σκεφτόμαστε στο να καταφέρουμε στο πρώτο παιχνίδι μετά από αυτό με την Βέροια, να δείξουμε κάτι διαφορετικό».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365