Χοντρό επεισόδιο Τζαβέλλα με Βρέντζο και τη συνοδεία του!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Χοντρό επεισόδιο Τζαβέλλα με Βρέντζο και τη συνοδεία του!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στην εκπομπή του με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου ο Άρης Ασβεστάς, σημειώθηκε χοντρό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Γιάννη Βρέντζο. 

Ο διεθνής άσος κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ντέρμπι (το οποίο παρακολούθησε όντας τραυματίας από σουίτα) και όταν συνάντησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της πειραϊκής ΠΑΕ, τον χαιρέτησε. 

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Βρέντζος δεν ανταποκρίθηκε, ωστόσο ο Τζαβέλλας επέμεινε να τον χαιρετήσει. Όταν λοιπόν διαπίστωσε ότι συνεχίζει να τον σνομπάρει, ο παίκτης του ΠΑΟΚ φέρεται να ξεστόμισε μια κουβέντα που έκανε έξαλλο τον ίδιο τον Βρέντζο, αλλά και τη συνοδεία του. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τρομερή ένταση, με φωνές και ύβρεις εκατέρωθεν -αλλά χωρίς σωματική επαφή των εμπλεκόμενων. Ήταν τέτοια, δε, η σοβαρότητα του επεισοδίου που η παρέμβαση κάποιων ψυχραιμότερων οι οποίοι μπήκαν στη μέση θεωρείται ότι απεσόβησε τα (πολύ) χειρότερα. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μετά την εκτόνωση της κατάστασης, οι Βρέντζος και Τζαβέλλας συζήτησαν μεταξύ τους (χωρίς ωστόσο να τα βρουν) ενώ το περιστατικό δεν καταγράφηκε σε καμία έκθεση αξιωματούχων του αγώνα.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365