Ο Σαββίδης έβραζε....

Γιώργος ΟρφανόςΟ Γιώργος Ορφανός μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον διορισμό της Επιτροπής Εξομάλυνσης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από την ΦΙΦΑ. Ο κ. Ορφανός μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: 

«Με ενοχλεί αυτό που έγινε με την επιτροπή, όχι για τα πρόσωπα, αλλά γιατί παραδώσαμε το ποδόσφαιρό μας στη FIFA. Αν είναι να εφαρμόσουμε το σύστημα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος του 2004. Η λειτουργία της δημοκρατίας σημαίνει εφαρμόζω τους νόμους. Αν δεν θέλουν να ισχύει ο νόμος αυτός, ας τον αλλάξουν για να ισχύει κάτι άλλο. Τα σωματεία έχουν μείνει στη γωνιά. Όταν το ποδόσφαιρο καταπίπτει ως εικόνα, χάνουν όλοι. Αρκεί να γίνει κάτι που θα είναι αποδεκτό και από τη συνείδησή μας. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα. Ο Μπίκας είναι πρόσωπο που μπορούμε να τον εμπιστευτούμε, αρκεί να τον αφήσουν να δουλέψει και να μην έχει πιέσεις. Ήμουν στην Τούμπα και μάλιστα σηκώθηκα όρθιος για να πάνε τα πράγματα καλά στο τέλος. 

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει νωρίτερα, αν και θα μπορούσε να χάσει και το ματς. Πριν μια εβδομάδα στην Γουέστ Χαμ έγιναν επεισόδια. Βρήκε 200 άτομα και τους έδιωξε. Τους είπαν δε σας θέλουμε. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Αυτός ο συγκεριμένος με τη φωτοβολίδα ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο. Ας ελπίσουμε να τον βρουν γιατί αυτό θα δώσει ένα μήνυμα. Η αντίδραση του Σαββίδη όταν είδε τη φωτοβολίδα ήταν να κατεβάσει το κεφάλι του.Έβραζε…

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365