Χαμός στην ΕΠΣ Χίου-Πιέσεις από εμπλεκόμενους στην εγκληματική οργάνωση

Χαμός στην ΕΠΣ Χίου-Πιέσεις από εμπλεκόμενους στην εγκληματική οργάνωση


Επεισοδιακό και… δίχως τέλος ήταν το ΔΣ της ΕΠΣ Χίου που σκοπό είχε την ανακήρυξη υποψηφιοτήτων. Σύμφωνα με το chiospress.gr, άνθρωποι που εμπλέκονται σε βαθμό κακουργήματος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης ασκούσαν πιέσεις. 

Όπως αναφέρεται, η Χριστίνα Σεράφη και ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος προσπάθησαν να επιβάλουν την υποψηφιότητα του Ιάκωβου Λορέντζου, ο οποίος έχει σοβαρό πρόβλημα με το ποινικό του μητρώο. Ο δικηγόρος Κάργατζης κατέστησε σαφές πως ο εν λόγω άνδρας δεν μπορεί να είναι υποψήφιος και τότε ο Βασίλης Μήτσουρας αντιλήφθηκε πως η Χριστίνα Σεράφη έστειλε μήνυμα από το κινητό της και λίγο αργότερα δέχθηκε μία κλήση. Λίγο αργότερα, ο δικηγόρος άλλαξε στάση αναφέροντας πως «υπεράνω καταστατικού είναι οι νόμοι του κράτους», με αποτέλεσμα να περάσει η υποψηφιότητα Λορέντζου. 

Ο Βασίλης Μήτσουρας «εξερράγη» και αποκάλεσε την Σεράφη και τον Δημητρακόπουλου ξεφτιλισμένους αφήνοντας αιχμές για παρεμβάσεις και αποχώρησε από το ΔΣ λέγοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να οριστεί προσωρινή διοίκηση. 

«Κάποιοι που επιχειρούν να βρωμίσουν ακόμη περισσότερο την ΕΠΣ Χίου θα χάσουν τις επόμενες μέρες τον ύπνο τους… Δηλώνω ότι μέχρι το τέλος θα παραμείνω για να παλέψω για τα Σωματεία και με όλες τις δυνάμεις μου θα προσπαθήσω να εμποδίσω κάποιους να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη τους και να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη. Στις λίγες μέρες που είμαι πρόεδρος μάχομαι με τιμιότητα για να καταργήσω τις αγκυλώσεις και προσπαθώ να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλα τα Σωματεία. Προσωπικά δεν έχω τίποτα να κερδίσω και θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση των σωματείων, όπως πρέπει να παραιτηθούν, εφόσον έχουν τσίπα, όλα τα μέλη του Δ.Σ. και να οδηγηθεί η ΕΠΣ σε προσωρινή διοίκηση. Τέλος θέλω να διευκρινίσω ότι τη στάση που κράτησα στην περίπτωση του Γ. Φρατζέσκου την κράτησα γιατί πίστευα ότι έκανα το σωστό για τα Σωματεία!», είπε ο Βασίλης Μήτσουρας.

Πηγη: sport-fm

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365