Στο ίδιο αίσχος θεατές

Αποτέλεσμα εικόνας για καλογεροπουλος


Με τις… πλάτες της προπαγάνδας που υπηρετεί τα συμφέροντά του, η Τζούλια Πειραιώς… σπρώχνει τον Καλογερόπουλο, ώστε ο ερυθρόλευκων συναισθημάτων ρέφερι, να οριστεί στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. 


Ο Γκρούτσης και η ΚΕΔ έχουν μετατραπεί σε… σάκο του μποξ, προκειμένου να υποκύψουν στις πιέσεις και όλως τυχαίως διέρρευσαν ακόμη και ονόματα διαιτητών που είναι υποψήφιοι (Σιδηρόπουλος,Καλογερόπουλος, Μάνταλος). Ξεκάθαρη η προσπάθεια να… κάψουν όλους τους υπόλοιπους για να μείνει μόνο ο αντιΠΑΟΚτσης Καλογερόπουλος. Είμαστε θεατές στο ίδιο… έργο, ή αν προτιμάτε στο ίδιο αίσχος. 

 Απόδειξη ότι με το… σκηνικό που δημιουργούν πετυχαίνουν τον στόχο τους. Δεν κινδυνεύουν να κατηγορηθούν ότι… «στήνουν» τους ορισμούς, καθώς επιδιώκουν συγκεκριμένος διαιτητής, αρεστός σε συγκεκριμένη ομάδα, να σφυρίξει συγκεκριμένο παιχνίδι της; Άραγε, ποιος έχει συμφέρον και διαρρέει όλα όσα γίνονται στις συζητήσεις, εντός της ΕΟΔ, για τους ορισμούς; Τι θα γινόταν αν από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA διέρρεε ότι ο Κολίνα δεν θέλει τον τάδε ή τον δείνα διαιτητή; Με τη διαιτησία, και μάλιστα πριν από παιχνίδι, ασχολείται όποιος δεν έχει ομάδα. Τζούλια ερχόμαστε

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365