Καραπαπας: "Η συμπεριφορά του ΠΑΟΚ είναι απαράδεκτη"

«Απαράδεκτη η συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ»


Αναλυτικά οι δηλώσεις του :
«Πρώτα από όλα δεν υπάρχει καμία διακοπή του αγώνα. Είναι προφανές αυτό γιατί ουδέποτε έπεσε κανένα καπνογόνο μέσα αγωνιστικό χώρο, ούτε αντικείμενο, ούτε τίποτα άλλο. Στην Ελλάδα και πουθενά στον κόσμο δεν έχει διακοπεί ποτέ κανένας αγώνας επειδή έχει ανάποδο άνεμο και μένει ο καπνός από τα καπνογόνα μέσα στο γήπεδο.
Ένα το κρατούμενο. Είχαμε απλά κάποιες καθυστερήσεις. Δεύτερο και σημαντικότερο. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται και πάλι για τι ς φάσεις που εκείνος θεωρεί ότι αδικήθηκε. Για φάσεις, αποβολές, οι οποίες εν υπάρχουν. Για τελευταίους παίκτες, οι οποίοι δεν υπάρχουν. Επίσης για φάσεις, τις οποίες θεωρεί ο ΠΑΟΚ ότι είναι κόκκινες κάρτες. Και οφσάιντ, επίσης, τα οποία έχει δει μόνο ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει βεβαίως και ένα οφσάιντ του Καρντόσο στο τέλος του αγώνα, που ξεκινάει τέσσερα μέτρα πίσω από τον αμυντικό, αυτό όμως δεν το είδε κανείς. Υπάρχουν και άλλες φάσεις τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός., Αυτή η συμπεριφορά, η οποία είναι συνεχιζόμενη, είναι απαράδεκτη. Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ με τους καλύτερους όρους και τις καλύτερες συνθήκες. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν το σεβάστηκαν αυτό.
Φαντάζομαι ότι είδατε όλοι τον κύριο Μίχελ να κάνει χειρονομίες στον κόσμο του Ολυμπιακού, ξεκάθαρα. Φαντάζομαι ότι είδατε τον κύριο Ιβιτς να φεύγει θεωρώντας ότι κάτι του είχε πει ο τέταρτος διαιτητής ότι αν ανοίξει καπνογόνο θα διακοπεί ο αγώνας. Εχετε ξανακούσει ποτέ να διακόπτεται αγώνας επειδή άνοιξε καπνογόνο; Ο κανονισμός είναι ρητός, αν έχει πέσει στο γήπεδο καπνογόνο .Επεσε σε κανένα γήπεδο καπνογόνο σήμερα; Κανένα. Το μόνο που έχουμε πει είναι ότι συνεχίζουμε και ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας όταν πηγαίνουμε στην Τούμπα να έχουμε αντίστοιχες συνθήκες, γιατί κάποιοι ξεχνάνε πολύ εύκολα».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365