Τσίμιροτ: «Δύσκολο να χωνέψω πώς χάσαμε»

Τσίμιροτ


Αδυνατεί να πιστέψει ο Γκόικο Τσίμιροτ το πώς ο ΠΑΟΚ έφυγε με «άδεια χέρια» από το «Γ. Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Βόσνιος άσος του Δικεφάλου μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για το πρόφατο ντέρμπι, όπου χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχασε ένα δικό του παιχνίδι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. '

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, παίξαμε καλά αλλά δεν είχαμε καθόλου την τύχη με το μέρος μας. Ήταν ένα ντέρμπι, όπως όλα τ΄άλλα. Υπήρχαν πολλά νεύρα και από τις δυο πλεύρες και πραγματικά μου είναι δύσκολο να χωνέψω πώς χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, είμαστε όλοι μαζί και είμαστε ένα. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη και στη συνέχεια ένα ακόμη δύσκολο ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Παίζουμε με την ΑΕΚ και θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι΄αυτόν τον αγώνα. 

Νομίζω πως φέτος έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες αλλά μας λείπει το γκολ. Ελπίζω να έχουμε στα επόμενα παιχνίδια την τύχη με το μέρος μας» δήλωσε ο Τσίμιροτ. Τέλος, μίλησε και για το παιχνίδι της Βοσνίας με την Ελλάδα στις 13 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ: «Η Εθνική Ελλάδος έχει ανέβει σαν ομάδα, διαθέτουν ποιότητα και καλές μονάδες. Χαίρομαι που αρκετοί συμπαίκτες μου αποτελούν βασικά μέλη των αντιπροσωπευτικών ομάδων. Βρισκόμαστε σε επαφή και συζητάμε συχνά».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365