Μακ: "Δεν υπήρχε ανταγωνισμός στο Ελληνικό πρωτάθλημα"

Αποτέλεσμα εικόνας για μακ παοκ


Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου της Σλοβακίας για την καριέρα του στη Ζενίτ, την Εθνική Σλοβακίας, αλλά και τον ΠΑΟΚ αλλα και τους λόγους που αποχωρησε απο την ομάδα μας

 Για την μεταγραφή του στην Ζενίτ και αν έχει να αποδείξει κάτι: "Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Πάντα πρέπει να αποδείξουμε τις ικανότητες μας στους εαυτούς μας. Στον ΠΑΟΚ έβλεπα ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα. Πλέον έχω μεγαλώσει και ένιωθα πολύ κουρασμένος. Ήθελα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και αυτή ήρθε από τη Ζενίτ. Πάντα έλεγα ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις στη Ζενίτ. Είμαι ευχαριστημένος και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και στη συνέχεια."

 Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ και της Ζενίτ: "Όλοι ξέρουν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι πολύ καλό. Μεταξύ ΠΑΟΚ και Ζενίτ δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις. Η Ζενίτ είναι σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση. Δεν είναι ομάδα για να παίζει στο Europa League, αλλά στο Champions League. Στα τελευταία 4 παιχνίδια έχουμε πετύχει 25 γκολ."

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365