"Το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας μας με τον μεγάλο ΠΑΟΚ"

"Wszyscy na PAOK"!


Ως το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της αντιμετωπίζει η Πολωνική ομάδα τον σημερινό αγώνα με την ομάδα μας στα πλαίσια του θεσμού του Champions League.

Μάλιστα οι Πολωνοί με δημοσιεύμα στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν: " Η 19η Οκτωβρίου είναι μια πολύ σημαντική μέρα όχι μόνο για την Ρόζα αλλα και για την πόλη μας.

Την Τετάρτη το απόγευμα, ακριβώς στις 18:30(ώρα πολωνίας), τρεις διεθνείς διαιτητές θα σηματοδοτήσουν την πιο σημαντική στιγμή για την Ρόζα, την πρεμιέρα της ομάδας μας στο Champions League, ή ακριβέστερα στο Champions League Μπάσκετ. Επί του παρόντος, στη νεοσυσταθείσα διοργάνωση συμμετέχουν ομάδες απο το πάνω ευρωπαϊκά "ράφι" οι οποίες υπέγραψαν με την ομοσπονδία της FIBA, έτσι ώστε η απλή συμμετοχή μας στο διαγωνισμό μας γεμίζει με περηφάνεια


Ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση μας δίνει το γεγονός ότι, πρόκειται για μια διοργάωνση με έντονο ενδιαφέρον και η συμμετοχή μας στην ευρωπαϊκή «περιπέτεια» αυτού του μεγέθους θα μπορούσε να προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους μας αλλα και γενικά για την   όμορφη πόλη μας.

Στο Hall MOSiR η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον μεγάλο και ένδοξο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (Ελλάδα),  τους EWE Baskets Oldenburg (Γερμανία), Muratbey Ουσάκ Sportif (Τουρκία), Asvel Lyon Villeurbanne (Γαλλία), BC Βέντσπιλς (Λετονία) Veres ( Ιταλία) και BC Neptunas Klaipeda (Λιθουανία).

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365