Σάρωσαν τα μετάλλια τα ΠΑΟΚΙΑ

2ήμερο αναβάσεων με 8 μετάλλια


Με 8 μετάλλια και αρκετές θέσεις μέσα στην 6άδα επέστρεψε η Ποδηλατική Ομάδα του Α.Σ ΠΑΟΚ από το 2ήμερο αναβάσεων που έγιναν στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα αντίστοιχα στις 8-9 Οκτωβρίου 2016. 

 1Η ΜΕΡΑ Στην Κατηγορία Μίνι μικρών αγοριών, ο Πρασσάς Θεόδωρος κατέκτησε τη 2η θέση, ενώ στα κορίτσια η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Δέσποινα Τουρλή κατέκτησε την 1η θέση, ενώ την έκπληξη έκανε η Μαλούση Φανή κατακτώνας την 3η θέση. Στην Κατηγορία Μίνι μεγάλων αγοριών, ο Μαλούσης Θανάσης κατέκτησε τη 2η θέση και ο Σταματίδης Πάρης την 4η θέση. Στην Κατηγορία Παμπαίδων ο Κατσιμπούρας Δημήτρης συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησε την 1η θέση και ο Γιάννης Παντράκης την 4η θέση. 

 Στην Κατηγορία Εφήβων ο Χασιώτης Αιμίλιος κατέκτησε την 6η θέση. 2Η ΜΕΡΑ Στην ανάβαση Ελάτης: Στην Κατηγορία Μίνι μικρών αγοριών ο Πρασσάς Θεόδωρος κατέκτησε την 5η θέση, ενώ στα κορίτσια η Δέσποινα Τουρλή είχε μία μηχανική βλάβη κατέκτησε την 3η θέση, ενώ η Μαλούση Φανή κατέκτησε την 4η θέση.

 Στην Κατηγορία Μίνι μεγάλων αγοριών ο Σταματιάδης Πάρης κατέκτησε την 4η θέση. Στην Κατηγορία Παμπαίδων είχαμε αλλαγή σκηνικού, αφού την ανάβαση Ελάτης την κέρδισε ο Παντράκης Γιάννης και την 3η θέση ο Κατσιμπούρας Δημήτρη, ο Διδασκάλου Γιώργος την 5η θέση και, τέλος, την 6η θέση, ο Κυριακίδης Ορέστης. Στην Κατηγορία Εφήβων ο Χασιώτης Αιμίλιος κατέκτησε την 5η θέση. Οι προπονητές Μαλούσης Στέλιος και Ηλιάδης Αλέξανδρος τους δίνουν συγχαρητήρια και τους προτρέπουν να συνεχίσουν τη σκληρή προσπάθεια, αφού σε λίγες μέρες τελειώνει η αγωνιστική περίοδος, ενώ ευχαριστούν και τους γονείς των παιδιών.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365