Μαρκόπουλος: "Παρατήρησα ότι αδικηθήκαμε"


Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο Nick Galis Hall. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή την μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη σήμερα. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική απόδοση της ομάδας, αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι της νίκης. 

Οι περισσότεροι παίκτες μας είναι άπειροι και δεν γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά και παρότι υπήρχε πίεση από την έδρα και από τον αγώνα, κερδίσαμε και δείξαμε χαρακτήρα και στα δύσκολα. Κερδίσαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης, που έχει καλούς παίκτες και ξέραμε ότι μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Παρόλα αυτά μείναμε μέσα στο παιχνίδι και κρατούσαμε μία μικρή διαφορά σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλές βολές, που μας έκαναν τη ζωη δυσκολότερη. Αυτά πρέπει να δούμε μέσα στις προπονήσεις και να τα βελτιώσουμε για τα επόμενα παιχνίδια», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. 

 Όσο για τις «πολλές χαμένες βολές, είπε: «Δεν είναι κακοί οι παίκτες μου στις βολές. Σήμερα ειδικά μέσα σε ένα ντέρμπι και με την ατμόσφαιρα του αγώνα θεωρώ ότι είναι θέμα ψυχολογίας»

. Ερωτηθείς για την ένταση που είχε με τους διαιτητές, απάντησε: «Δεν ήταν αδικαιολόγητη. Παρατήρησα ότι αδικηθήκαμε και ότι δεν υπήρχε επικοινωνία της γραμματείας και των διαιτητών. Για αυτό διαμαρτυρήθηκα έντονα και στις δύο πλευρές, γιατί σε εκείνη την κατοχή χάσαμε και την μπάλα, κάναμε και φάουλ, δεχθήκαμε και πόντους». Ο Ντάριλ Μπράιαντ, που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, είπε: «Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το σημαντικό για εμάς ήταν η νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι. Ήξερα για αυτά τα παιχνίδια πριν έρθω στην ομάδα. Ξέρω πόσο σημαντική είναι η νίκη σε ένα τέτοιο ματς και πόση δύναμη θα μας δώσει για τη συνέχεια. Σήμερα η άμυνα μας έδωσε το παιχνίδι», ενώ για τη δική του απόδοση ο Αμερικανός γκαρντ είπε: «Χρειαζόμουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Πιο πολύ θέλω να σταθώ στο αμυντικό μου παιχνίδι που βοήθησα την ομάδα μου. Θέλω να συνεχίσω ακόμα καλύτερα και να παραμείνω σε υψηλά στάνταρ».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365