Αναστασιάδης: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, καλύτερους από την ΑΕΚ"

anasΑγανακτισμένος με ορισμένους παίκτες της ΑΕΛ ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός έχει δηλώσει πως «τα αποδυτήρια φτιάχνουν τις ομάδες…», ωστόσο αυτό δείχνει πως μπορεί και να τις χαλάσει…


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ελληνας τεχνικός: «Εγινε ένα παιχνίδι που είχαμε και οι δύο προπονητές την ευκαιρία να δούμε παίκτες που είχαμε καιρό να δούμε. Είμαι ευχαριστημένος κυρίως από το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο κάποια παιδιά δεν ήταν καλά και ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερός μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε και έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. 

Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ εύχομαι. 

 Για την κακή εικόνα του πρώτου μέρους: «Είναι δύσκολο αν παίζεις με δέκα ή εννιά παίκτες. Αν μας ενδιέφερε πολύ περισσότερο δεν θα αφήναμε κάποια παιδιά τόσο πολύ μέσα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και έπρεπε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Εμείς είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να κάνει βήματα. Εχουμε παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από την Α’ Εθνική. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο και να χάσουμε επίσης από τον οποιοδήποτε. Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματά μας. Υπάρχει θέληση και θα γίνει γρήγορα και αυτό». Είπε ακόμα για την ΑΕΛ: «Με τις ομάδες τις δικές μου πάντα έτσι γίνεται. Μας ταλαιπωρεί λίγο ή πάρα πολύ αν θέλετε η Παναγιά. Στο τέλος όλα θα γίνουν όπως τα θέλουμε. Δουλεύουμε πάρα πολύ και κάποια στιγμή θα μας τα δώσει. Εγώ περιμένω, έχω υπομονή. 

Και είμαι σίγουρος κάποια στιγμή θα γίνει. Εμείς παίζουμε το Σάββατο στις 15:00. Δεν μας δίνουν και πολύ σημασία. Η UEFA λέει κάθε παιχνίδι να απέχει το από προηγούμενο 72 ώρες και εμείς παίζουμε μέσα σε 65 και με ταξίδι». Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα την Κυριακή με την ΑΕΚ. Είναι καλύτερη ομάδα. 

Αυτή τη στιγμή «χτίζεται», αν ο ΠΑΟΚ είχε καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, ειδικά στα αποδυτήρια στο τομέα της ψυχολογίας. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, καλύτερους από την ΑΕΚ. Ο κ. Ιβιτς γνωρίζει την κουλτούρα της ομάδας». 

 Tέλος, σε νέα ερώτηση που του έγινε για τον ΠΑΟΚ, ο Αγγελος Αναστασιάδης, άφησε σπόντα προς τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Δικεφάλου: «Τώρα με βάζετε να κάνω συνέντευξη για τον ΠΑΟΚ και εγώ δεν το θέλω αυτό. Έχει έναν προπονητή που ξέρει την κουλτούρα της ομάδας. Θα τον αφήσετε εσείς ήσυχο; Να απαντήσετε εσείς σε αυτό, ο καθένας στα άρθρα του». Μετά από τη συγκεκριμένη απάντηση υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις με τον Αναστασιάδη αποχωρώντας να αναφέρει: «Λάθος πήγε η συζήτηση και θα εκτεθούμε, μόνο καλό θέλουμε να κάνουμε, μόνο καλό».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365