Ελα μωρε ποια Βέροια,έχουμε κανάλι αφού

Αποτέλεσμα εικόνας για τηλεοπτικες αδειεςΓράφει ο  Alexis Ozzy

Ο ΠΑΟΚ τα τελευαία χρόνια κυρίως επι εποχής Ιβάν Σαββίδη είναι σαν το γιοφύρι της Αρτας. Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν. Κρίμα δηλαδη γιατί η χρονιά ομολογω μας γέμισε προσδοκίες δεδομένου της κατάστασης των άλλων τριων του κέντρου ο Δικέφαλος παρουσιάζεται κατώτερος των προσδοκιών με έναν Βλάνταν Ίβιτς (δεν θελω να κατηγορήσω τον προπονητη) να έχει χαλάσει οτι έφτιαχνε απο τα συνεχόμενα ροτέισον που ακομα και ο πιο αδαής μπορεί να αντιληφθεί οτι οχι μόνο δεν του βγαίνουν αλλα χαλάνε και την χημεία της ομάδας. Και πραγματικά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να βλέπω έναν Ροντρίγκεζ με ενοχικά συμπτωματα, ένα ψεύτικο προφιλ (του Μπισεσβαρ) υποτιθέμενα αληθινό να γράφει οτι θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία και η ομάδα να είναι σε τέτοιο χάλι αγωνιστικά και επικοινωνιακά με τους παίχτες και τον προπονητή να σκίζονται απο οπαδούς και ραδιοφωνικούς παραγωγούς ολη μέρα στα ράδια και στα κοινωνικά δίκτυα


Η άδεια για τα κανάλια και ο πόλεμος με τον Κοντομηνά φαίνεται πως κοιμίσει τους ιθύνοντες οι οποίοι με τη σειρά τους αρκούνται σε ανακοινώσεις  για τις τηλεοπτικές άδειες και τώρα θυμήθηκαν να βγαλουν μια ανακοίνωση για τις τελευταίες διαιτησιεςς,αφήνοντας στην άκρη τη σοβαρή διαχείριση και τον σωστό σχεδιασμό της ομάδος, μιας ομάδας που αγωνιστικά φαίνεται να χρειάζεται το κάτι παραπάνω στην επίθεση. Δεν πειραζει έχουμε κανάλι ποιος φορ τωρα να βοηθήσει τον Κλάους και τον Κουλούρη.

Για τα διαιτητικά λάθη οχι δεν ζητάω τίποτα παραπάνω ζητώ ισονομία γιατί κακά τα ψέμματα αυτοι οι 4 βαθμοί κλάπηκαν ανεξάρτητα αν ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτος.

 Όλα αυτά για τα οποία πολλοί προβληματιζόμαστε, φάνηκαν και με τη Ξάνθη στη Τούμπα φάνηκαν και στο Λίμπερετς αλλα  και στο χθεσινό παιχνιίδι Δε θα ασχοληθώ καν με τον Ίβιτς, και τα ροτέισον  απο χθες τα ακούει άσχημα ισως οπως πάει θα κάψουμε και το χαρτί του Σέρβου. Θα πω όμως πώς αν δε πιεστεί ίσως λίγο ή διοίκηση από τον κόσμο ώστε να κάνει κάποια φυσιολογικά βήματα επιτέλους, τότε οι στεναχωριες δε θα έχουν τελειωμό.

ΥΓ Πραγματικά απο το ζενίθ στο ναδίρ...Ελπίζουμε μετά την διακοπή στο ζενίθ εκ νεου. Kακά τα ψέμματα πέναλτι και ακυρωθεν γκολ η ομάδα πρώτη=καμία γκρίνια

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365