"Ο Τζαβέλλας δεν θα μείνει καιρό εκτός δράσης
Ο Βλάνταν Ίβιτς καθησυχάζει τους φίλους του Δικεφάλου καθως με δηλώσεις του τονισε οτι τελικά ο Τζαβέλλας μπορεί να γυρίσει και νωρίτερα στην αγωνιστική δράση ενω θεωρειί οτι Κρέσπο , Μαλεζάς και Βαρέλα θα βοηθήσουν καλύπτοντας το κενό

Αρχικά είπε για το φιλικό με την Παρτιζάν: "Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά για μένα, ήρθαμε μετά από πολύ καιρό να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον ΠΑΟΚ. Και κάναμε ένα καλό 90λεπτο όπου κερδίσαμε το παιχνίδι. Είδαμε κάποια πράγματα θετικά, ορισμένοι παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια έπαιξαν σε όλο το ματς. Δοκίμασα κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και έχω μία εικόνα για τους ίδιους για να βγάλω τα καλύτερα συμπεράσματα". 

Για τον τραυματισμό του Τζαβέλλα και τον χρόνο αποθεραπείας του: "Δεν είναι ευχάριστο για εμάς όταν ένας βασικός παίκτης που ήταν σε καλή φόρμα τραυματίζεται. Οι πληροφορίες που έχω, είναι πως δεν θα μείνει τόσο πολύ καιρό εκτός δράσης. Έχουμε όμως και τον Κρέσπο, τον Μαλεζά, τον Βαρέλα και μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας".

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365