Κάμπος:«Προσπαθώ να μην εγκαταλείπω ποτέ»

Κάμπος


Συνέντευξη στο έκτο τεύχος του Toumba Magazine παραχώρησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Τζάλμα Κάμπος. 

 Αναλυτικά η συνέντευξη του: Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στους συμπαίκτες μου, πιστεύω στους προπονητές μας και συνολικά στη δομή του συλλόγου και θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει τη δύναμη να γίνει πρωταθλητής. Πραγματικά το πιστεύω. Πρέπει, όμως, να δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Αυτά τα πράγματα δεν έρχονται εύκολα. Πρέπει να περάσουμε τις υπόλοιπες ομάδες και να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε αγώνα, αλλά, ναι, θεωρώ πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε ένα μόνο στόχο. Στη νίκη για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να πετύχει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να μην υπάρχουν «εγώ». 

Φυσικά όλοι θέλουμε να παίζουμε, είμαστε 27-28 παίκτες, αλλά η σκέψη μας είναι στην ομάδα και όχι στον εαυτό μας. Μόνο έτσι μπορείς να δημιουργήσεις μια ισχυρή ομάδα και να παίρνεις αυτό που θες στο γήπεδο. Όταν όλοι είναι έτοιμοι ν’ αγωνιστούν». Για το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει από το ποδόσφαιρο: «Να μην τα παρατάω ποτέ. Δεν πρέπει ποτέ να σταματάς την προσπάθεια διότι ορισμένες φορές μπορεί να απέχεις ελάχιστα από την πραγματοποίηση του στόχου σου. Έτσι συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να θεωρείς πως όλα πάνε στραβά και σ’ ένα λεπτό ν’ αλλάξουν τα πάντα. Γι’ αυτό προσπαθώ να μην εγκαταλείπω ποτέ και να καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια». 

 Για το πρωτάθλημα της Super League: «Θεωρώ πως όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα στη Super League γιατί η κάθε ομάδα γνωρίζει πως πρέπει να είναι συμπαγής και ν’ αμυνθεί καλά. Είναι δική μας δουλειά να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι διαφορετικά γιατί όλοι μπαίνουν στο γήπεδο με στόχο να δείξουν κάτι. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365