Φωτοβολίδα και κόρνερ άνοιξαν το στόμα του Καράπαππα

Αποτέλεσμα εικόνας για καραπαπας


Με δύο αναρτήσεις στο facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνος Καραπαπάς σχολίασε τη ρίψη φωτοβολίδας στην Τούμπα. Στην πρώτη ανάρτηση αναφέρει: 

«Περιμένουμε τα σχόλια των κυρίων Βλάνταν Ίβιτς και Σταύρου Κοντονή (εννοείται και του Σιδηρόπουλου) για την φωτοβολίδα ευθείας βολής που έπεσε στο κέντρο του γηπέδου, λίγο μετά τη σέντρα στην Τούμπα. Φανταστείτε τι θα ακούγαμε αν ήταν στο Καραισκάκη».

 Στη συνέχεια, πρόσθεσε 2ο ποστ, το οποίο γράφει: «Λοιπόν, πάμε ανακεφαλαίωση: 1. Καπνογόνα στο Καραισκάκη: Χημικά και επικίνδυνα 2. Καπνογόνα ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ στην Τούμπα: Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα 3. Λάθος βοηθού στο Καραισκάκη: Εγκληματική πρόθεση 4. Λάθος βοηθού στην Τούμπα: Ανθρώπινο λάθος 5. Νίκη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Περιστέρι; Διαιτητική σφαγή 6. Στραβοπάτημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Λάρισα(δεν κολλάει η λέξη ήττα δίπλα στα ιερά γράμματα); "Υγεία" στο Πρωτάθλημα... --- Εντάξει; Το μάθαμε το μάθημα; ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΚΟΥΡΑΓΙΟ... ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.... ».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365