«Αν χάσει ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό τελειώνει το πρωτάθλημα»

paok


Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δημιούργησε πολλές Και τρανταχτές ευκαιρίες. Κάναμε ήρωα τον τερματοφύλακα. Αυτό έλειψε από το χθεσινό ματς. Ήταν πιο επιθετικός βάλαμε νωρίς το γκολ. Απέναντι ήταν μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά που έπαιζε με πάθος και δεν ήταν εύκολο να κάνουμε γκολ. 
Καλή η παρουσία, απλά το μόνο μειονέκτημα, οι τόσες ευκαιρίες και το ότι ματς έληξε μόνο 1-0. Ο Αθανασιάδης ήταν σε κακή μέρα. Από αυτόν περιμένουμε να σκοράρει. Κάποιες φάσεις γι' αυτόν είναι εύκολες να τις κάνει γκολ. Ήταν σε κακή μέρα. Η νίκη δίνει μια ώθηση και τώρα έχουμε το ματς στο Καραϊκσκάκη. Πρέπει απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό που βλέπουμε φέτος, να πάρουμε τη νίκη. 

Γιατί ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε όλα, ως σύνολο, ως αγωνιστική φόρμα, ως φιλοσοφία, σε όλα. Εκεί μέσα τα ματς είναι υπό πίεση, με αδικίες, όλα αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίσει και να πάρει τη νίκη. Αυτά τα ματς ήταν ιστορικά, μας άρεσαν, πήραμε θετικά αποτελέσματα, χάσαμε και ματς με αδικίες, αλλά ήταν ματς ζωής και θανάτου, ήταν το ματς της χρονιάς. Είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Μπορεί ειδικά στον επιθετικό τομέα να κάνει σπουδαία πράγματα. Ειδικά εκτός έδρας με ανοιχτές άμυνες μπορούμε να κάνουμε πολλές φάσεις με αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα μας αντιμετωπίσει όπως έκανε με την ΑΕΚ με πάθος και φανατισμό. Πρέπει να παίξει στα ίσια τον Ολυμπιακό να χτυπήσει το ματς και να το πάρει. Ότι και να λέγεται ο Ολυμπιακός τον σέβεται και τον φοβάται τον ΠΑΟΚ! Αν χάσει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι, νομίζω ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Απαγορεύεται να το χάσει το ματς ο ΠΑΟΚ γιατί μετά οι βαθμοί διαφοράς θα είναι πολλοί.»

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365