"Ο βοηθός μετάνιωσε που δεν το μέτρησε"

Αποτέλεσμα εικόνας για περειρα παοκΤα παράπονα των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν δικαιολογημένα καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης δήλωσε πως ο επόπτη παραδέχθηκε το λάθος του.
Αναλυτικα οι δηλωσεις στη Μετροσπορτ

Από το βράδυ της Κυριακής μετά το τέλος του αγώνα Βέροιας – ΠΑΟΚ ο πρώτος βοηθός Αιχάν Χούσκογλου παραδέχθηκε το μεγάλο λάθος που έκανε όταν σήκωσε κακώς το σημαιάκι του υποδεικνύοντας σε θέση οφ σάιντ τον Περέιρα στο 44ο λεπτό.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης (είναι πρόεδρος και της επιτροπής Κυπέλλου) που θεωρείται «μέντορας» του Αιχάν Χούσκογλου δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Μίλησα μαζί του το βράδυ της Κυριακής. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έκανε. Έχει διευθύνει πολλά παιχνίδια και την περσινή σεζόν και την φετινή και πήγε πολύ καλά. Πως το έκανε αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω. Μίλησα μαζί του και μου είπε επί λέξη: Πρόεδρε, έκανα πολύ μεγάλο λάθος, δεν έπρεπε να ακυρώσω το γκολ του Περέιρα».
Όταν τονίσαμε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης πως ο Χούσκογλου έλεγε στον συνάδελφο Γιώργο Πετρίδη χθες το μεσημέρι πως έδωσε οφ σάιντ γιατί κάποιος άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε «σκρίν» σε αντίπαλό του για να μην πάει η μπάλα στον Περέιρα, ο Γαβριηλίδης σχολίασε:
«Εντάξει, αυτά είναι λόγια για να αποφύγεις την πίεση. Μίλησα μαζί του και μου είπε πως έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Περέιρα».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365