Αυτοί θα είναι στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για βαξεβανης


Μπορεί ο νέος καναλάρχης Ιβαν Σαββίδης να μην έχει κανάλι όμως η δημοσιογραφική του ομάδα ήδη έχει στηθεί και μάλιστα συνεδριάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση. Οι δημοσιογράφοι Τάσος Μπούρας (στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά στον Alpha) Κατερίνα Ακριβοπούλου (δημοσιογράφος του Alpha), Κώστας Αρβανίτης, Θανάσης Καρτερός (βασικός αρθρογράφος της Αυγής) , Γιάννης Μιχελάκης (πρώην βουλευτής της ΝΔ και τέως επικεφαλής του Ant1) και Κώστας Βαξεβάνης (δημοσιογράφος και επικεφαλής της ιστοσελίδας koutipandoras.gr) λέγεται ότι θα συγκροτούν το δυναμικό του καναλιού του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μπορεί τα ονόματα αυτά να είναι ιδιαίτερα γνωστά στο χώρο της δημοσιογραφίας, όμως, με εξαίρεση τους Κ. Αρβανίτη, Γ. Μιχελάκη, και Κ. Βαξεβάνη οι υπόλοιποι δεν έχουν εμπειρία στην διαχείριση ενός τηλεοπτικού σταθμού. Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές και την ποιότητά τους ως δημοσιογράφοι.


Όπως και να ‘χει, οι εξελίξεις στο θέμα θα πρέπει να είναι άμεσες, καθώς στις αρχές του 2017 το νέο κανάλι θα πρέπει να είναι σε θέση να εκπέμψει πρόγραμμα, και αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν καταφέρει να συμφωνήσει με κάποιον καναλάρχη είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει να στήσει ένα ολόκληρο κανάλι μόνος του μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι κύκλοι της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα το “μπάσιμο”  του Ιβάν Σαββίδη στα τηλεοπτικά της χώρας. H στενή σχέση του ομογενούς επιχειρηματία με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin προβληματίζει έντονα τους Αμερικανούς οι οποίοι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπλοκάρουν τον επιχειρηματία.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365