"Θέλω να κάνω τους ΠΑΟΚτσηδες χαρούμενους"

ira_biseswar_featΉταν αναμφίβολα ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής. Μετά την λήξη του αγώνα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στην Μικτή Ζώνη της Τούμπας τόσο για το παιχνίδι, όσο και για την προσωπική του παρουσία στην ομάδα αλλά και την δύσκολη συνέχεια.


Αρχικά δήλωσε: «Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, είναι κάτι που απολαμβάνω. Έπρεπε να σκοράρουμε άλλες 3-4 φορές σήμερα. Παίξαμε καλά, έχουμε καλή ομάδα. Στο τέλος δυσκολευτήκαμε, γιατί ο αντίπαλος μας πίεσε. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού, στους επόμενους αγώνες, να σκοράρουμε περισσότερο» . 

 Για το γεγονός με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Στην προπόνηση δουλεύουμε πολύ στο τελείωμα και μπορεί να βρεθεί λύση. Είναι και θέμα τύχης. Σήμερα και εγώ και ο Κάμπος και ο Κλάους θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, αλλά πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ» . Γ

ια το μπορεί να γίνει ο ηγέτης σε αυτή τη θέση: «Μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτή τη θέση. Απολαμβάνω αυτό το ρόλο. Καιρό με τον καιρό, γνωρίζομαι καλύτερα με τους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν πολύ. Θέλω να κάνω ότι μπορώ περισσότερο, μέσα από το δικό μου παιχνίδι. Ελπίζω να κάνω περισσότερο τον κόσμο χαρούμενο» . 

Γενικά για το παιχνίδι δήλωσε τα εξής: «Είναι θετικό το γεγονός ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν τις κάνουμε γκολ. Μας αρέσει να παίζουμε μεγάλα παιχνίδια, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θεωρώ ότι σε τέτοια ματς μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το παιχνίδι της Πέμπτη θα είναι ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Θα είναι καλό και για την ομάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε«.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365