"Τα συναισθήματα είναι περίεργα"


Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τα συναισθήματα του σχετικά με το σημερινό φιλικό αλλά και για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος στο Βελιγράδι.

Για το φιλικό με την Παρτιζάν|:
Νιώθω από τη μια πλευρά περίεργα γιατί θα παίξω απέναντι στην αγαπημένη μου ομάδα πρώτη φορά σαν προπονητής. Έχω παίξει ήδη 2 φιλικά παιχνίδια στην Τούμπα. Τώρα όμως είναι η πρώτη φορά στο Βελιγράδι κόντρα στην ομάδα που έχω περάσει 6 χρονιά και την υποστηρίζω από μικρή ηλικία ,από αυτή την πλευρά τα συναισθήματα είναι περίεργα. Βέβαια είμαι επαγγελματίας και ήρθαμε να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι για το οποίο χαίρομαι πολύ. Θέλουμε να κρατήσουμε τ ρυθμό και να δούμε κάποιους παίκτες που δεν συμμετείχαν τόσο στα άλλα παιχνίδια. Το αυριανό φιλικό είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να δείξουν κάποια πράγματα που περιμένουμε να φανούν και στους επίσημους αγώνες που ακολουθούν.

Για την θερμή υποδοχή του κόσμου:
Όταν περνάς 6 χρόνια σε μια ομάδα ,περνάς και πολλές ωραίες στιγμές,χαρούμενες ή λιγότερο χαρούμενες.  Αυτό προπονητικό κέντρο χτίστηκε το 1999 και εγώ ήρθα το 1998 και έμεινα ως το 2004. Αυτοί που ήταν εδώ σήμερα ήταν εδώ και τότε. Χάρηκα που τους είδα και λογικά χάρηκαν και αυτοί που είδαν εμένα.
Δείτε το σχετικό βίντεο:


CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365