Οι business του Σαββίδη με τον «σκληρό» της Τσετσενίας

Savvidis - Kadirov


Βρέθηκαν χθες μαζί στην ρώσικη πόλη Γκρόζνι, την πρωτεύουσα της Τσετσενίας, όπου επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του ο Ιβάν Σαββίδης. 

Ο Ραζμάν Καντίροφ είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στον εμφύλιο και τις πολύ σκληρές του απόψεις είτε αυτές αφορούν τη δολοφονία των εμπόρων ναρκωτικών είτε των αντιπάλων της... Ρωσίας. Άλλωστε η σχέση του με τον Πούτον είναι άριστη. 

 Ο ισχυρός άνδρας της Τσετσενίας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για την επένδυσή του στο Γκρόζνι και έκανε μαζί του τα εγκαίνια του πρώτου σούπερ μάρκετ που θα απασχολήσει 90 άτομα ενώ θα γίνουν αρκετά ακόμα καταστήματα στη χώρα. Το… θέμα αποκάλυψε ο γιος του Ιβάν, Γιώργος, ο οποίος στον λογαριασμό του στο instagram ανέβασε ένα βίντεο από τα εγκαίνια και ένα ρεπορτάζ που φιλοξενεί ο ρώσικος Τύπος. Για την ακρίβεια πρόκειται για την δημιουργία αλυσίδας σούπερ μάρκετ με την επωνυμία “Variety”, στην οποία συμμετέχουν εκτός από την Agrokom του Ιβάν Σαββίδη, στελέχη του προέδρου της Ρωσίας,Βλάντιμιρ Πούτιν, ο βουλευτής του Βόρειου Καυκάσου, Όλεγκ Μπελαβέντσεβα και ο Υπουργός του Βόρειου Καυκάσου Λεβ Κουζνέτσοβ.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365