Ίβιτς: "Η ομαδα πληρώνει τους παίκτες για να δίνουν το 100%"Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με το Ατρόμητο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ , Βλάνταν Ίβιτς, άνοιξε ένα μεγάλο και πολύ σοβαρό θέμα μιλώντας για την μειωμένη απόδοση κάποιων παικτών και σε συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων δήλωσε τα εξής:
"Τον λόγο που κάποιοι παίκτες δεν θέλουν δεν μπορώ να τον απαντήσω εγώ! Σήμερα κάποια πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα. Φαίνεται τον τελευταίο καιρό ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα και αυτό φαίνεται και στα αποδυτήρια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θέλω να συζητήσω με τους ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις. Εγώ πρέπει να ενημερώσω για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζουν. "

Σε ερώτηση δημοσιογράφου που ζήτησε να δοθούν διευκρινίσεις για όσα αναφέρει ο Σέρβος τεχνικός απάντησε πως δεν θέλει να σκεφτεί ότι κάποιοι δεν θέλουν να παίξουν(και αντιδρούν έτσι) ,ενώ συνέχισε λέγοντας:
"Έχω παίξει μπάλα μπορεί και εγώ να μην ήθελα κάποιον προπονητή ,μπορεί να είχα κάποιο πρόβλημα αλλά όταν έμπαινα έπρεπε να δώσω το 100% γιατί η ομάδα πληρώνει παίκτες για να δίνουν το 100%."

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365