Στον εισαγγελέα οι 9 οπαδοί απο την χθεσινη συμπλοκή

Άφαντος ο άνδρας που μαχαίρωσε φίλαθλο του Ολυμπιακού


Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι εννιά οπαδοί που προσήχθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής κατά τη διάρκεια συμπλοκών ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην αερογέφυρα της λεωφόρου Καραμανλή στο Μενίδι.

 Οι οπαδοι οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής στη ΓΑΔΑ και λίγες ώρες αργότερα οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Έτσι, σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα που θα κρίνει την τύχη τους. 

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πουστικα είχαν πάρει θέση από τα ξημερώματα για να «υποδεχτούν» στην Αθήνα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Περίπου 50 μοτοσυκλέτες με 100 άτομα έφθασαν στο συγκεκριμένο σημείο στις 05:00, περιμένοντας την αμαξοστοιχία που ερχόταν από τη Θεσσαλονίκη. Στις 05:45 την ώρα που η αμαξοστοιχία έφθανε, οι οπαδοί του Ολυμπιακού, εξαπέλυσαν σφοδρές επιθέσεις εναντίον της εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ, καπνογόνα, πέτρες και άλλα αντικείμενα. Η επικινδυνότητα του επεισοδίου αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που επέβαιναν στους συρμούς τράβηξαν τις χειρολαβές κινδύνου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιήσουν την αμαξοστοιχία και να βγουν από αυτή. Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ κατέβηκαν και κανονισαν τους οπαδους του Ολυμπιακου πολλοι εκ των οποιων πραγματικα έτρεχαν να σωθουν στα γυρω χωράφια. Αρκετή ώρα αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους διμοιρίες των ΜΑΤ και ομάδες των ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας) προκειμένου να σταματησουν οι συμπλοκές

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365