Μαρκόπουλος: «Αδιανόητο το ποσοστό στις βολές»

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρκοπουλος σουλης


Στο πολύ άσχημο ποσοστό στις βολές στάθηκε μεταξύ άλλων ο Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας για την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στην Πυλαία. 

 «Ξέραμε ότι είχαμε να κάνουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο .Μια ομάδα που μεταφέρει το παιχνίδι της, μέσα στη ρακέτα και από εκεί οργανώνεται και δημιουργεί καταστάσεις έξω από τη γραμμή των τριών πόντων. Εμεί, όλα αυτά τα δουλέψαμε πολύ καλά και η άμυνα μας κατά το μεγαλύτερο διάστημα λειτούργησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο κοντό σχήμα και τις αλλαγές, ίσως από την κούραση, ίσως από τη σαστιμάρα της στιγμής, δεν ακολουθήσαμε όλες τις εντολές. Απλές λεπτομέρειες που στοίχισαν. Το θέμα με τις βολές είναι πρόβλημα και αυτό έχει μεταφερθεί στην ψυχολογία. Πρέπει να το ξεπεράσουν. Είναι αδιανόητο να έχουμε ποσοστό στο 46% στις βολές...» ανέφερε αρχικά ο κόουτς του δικεφάλου.


 Για τα πικ εν ρολ του Ούκιτς στο οποίο δεν είχε απαντήσεις ο ΠΑΟΚ στο 4ο δεκάλεπτο και τον Γλυνιαδάκη που ήταν στον πάγκο: «Είναι πολύ τεχνικό θέμα. Είναι το κοντό σχήμα της ΑΕΚ που έπαιζε πικ εν ποπ και έπρεπε κάποιος να σταματήσει τα σουτ. Όταν έπαιζαν με τους κοντούς μας δυσκόλευε να είναι ο Ανδρέας στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Ούκιτς, που το παίζει χρόνια. Στο πρώτο ημίχρονο, δε μας πόνεσε αυτή η κατάσταση, στο δεύτερο δεχτήκαμε καλάθια που υπήρχε ολιγωρία στον τρόπο αντιμετώπισης, ίσως επειδή υπήρχε και η κούραση». 

 Για την άποψη του Γλυνιαδάκη ότι όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις πήγαιναν στην ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Αν συμφωνείτε εσείς, εγώ δεν έχω να πω κάτι. Έτσι είναι…» 

 Για το θέμα της κούρασης και αν συνδυάζεται με την κακή εικόνα στην τέταρτη περίοδο: «Μπορεί να είναι ήταν και τυχαίο. Δεν ήταν μόνο η κούραση, ήταν επιβαρυμένοι από φάουλ οι παίκτες, όσο πηγαίνει προς το τέλος ο αγώνας, το άγχος μεγαλώνει. Είναι πολλοί παράγοντες που λειτούργησαν αρνητικά συνολικά για το αρνητικό αποτέλεσμα».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365