Μαρκόπουλος: «Βγάλαμε ενέργεια, παίξαμε πολύ δυνατά…»


Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ενέργεια που έβγαλαν και δήλωσε ευχαριστημένος για τη νίκη που πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε ότι περιμένει την επιστροφή των τραυματιών για να έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στα σχήματα.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε δυνατά, βγάλαμε ενέργεια και προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Αρκετοί παίκτες έπαιξαν αρκετή ώρα και σε σχήματα που δεν είχαμε δοκιμάσει στην προπόνηση, αλλά τελικά πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με γρήγορες επιθέσεις, αλλά στη συνέχεια δώσαμε ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα μπει στο παιχνίδι γιατί δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Τα τρία γρήγορα φάουλ του Χρυσικόπουλου και ο τραυματισμός του Τέιλορ μας δημιούργησε προβλήματα. Παίξαμε με δύο σέντερ και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να βρουν πιο εύκολα το τρίποντο. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Πρέπει να επιστρέψουν οι τραυματίες για να έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια στα σχήματα και όχι τόσο στο ροτέισον». Για το σχήμα με τους δύο σέντερ: «Υπό ορισμένες προϋποθέσεις μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα, αλλά πάντα πρέπει να δεις τι κερδίζεις και τι χάνεις με ένα σχήμα. Δεν είναι πάντα εύκολα τα πράματα». Για τον τραυματισμό του Taylor και την κατάσταση του Peiners: «Γύρισε το πόδι του Taylor. Αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Τον Peiners τον περίμενα να παίξει και σήμερα, αλλά δοκίμασε και δεν μπορούσε».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365