"Ψάχνει το θαύμα σήμερα κα στην Πολωνία"

Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ


Μετά την πρόκριση επί της Μλάντοστ, ο πρωταθλητής Ελλάδος αντιμετωπίζει την πανίσχυρη πολωνική ομάδα στην προσπάθεια να συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

 Ο Γιάννης Καλμαζίδης καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και την κούραση από τους συνεχείς αγώνες. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει ξανά τον τραυματία Ερνάντο Γκόμεζ και τον ανέτοιμο Ντάντε Αμαράλ. Αντίθετα, οι Ανδρεάδης, Παντακίδης, Πέτκοβιτς και Τερζής έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους κράτησαν εκτός από τον αγώνα με τη Μλάντοστ και θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των «ασπρόμαυρων». 

 Ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε πως: «Η Σκρα Μπελχάτοφ είναι μια ευρωπαϊκή δύναμη του βόλεϊ, μια ομάδα που παίζει σε διαφορετικό επίπεδο από τις ελληνικές ομάδες και έχει πάρει πολύ καλούς παίκτες. Θα είναι ένας αγώνας με μέγιστο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365